PARTNERDEAL VS&M JURISTEN ‌EN DH SUNS

Praktijkervaring van VS&M juristen geeft cliënten concrete voorsprong

Den Helder SUNS heeft in VS&M juristen een nieuwe partner gevonden die zich voor de gebruikelijke duur van 3 jaar aan de club verbonden heeft. Directeur Jeroen Schutte, die zelf een Helders basketballverleden heeft bij FAC en WGW: “Wij juichen het SUNS initiatief van harte toe en zien veel perspectief voor de nabije toekomst.” 

Inmiddels ruim een jaar geleden heeft VS&M Juristen het levenslicht gezien. Deze juridische tak van deurwaarderskantoor Vermeer Schutte & Musen staat met zijn pragmatische aanpak zowel zakelijke als particuliere cliënten bij. VS&M Juristen geeft doelgericht juridisch advies op met name de volgende rechtsgebieden: huurrecht, arbeidsrecht, consumentenrecht, beslag- en executierecht, contractenrecht.

Ook mensen die ten onrechte door een incassobureau worden aangemaand kunnen bij VS&M Juristen terecht voor rechtsbijstand. Door tijdig juridische hulp te zoeken kan een hoop narigheid, zoals een juridische procedure,  worden voorkomen.

De specifieke kracht  van VS&M Juristen zit hem in de jarenlange ervaring en de korte lijnen met de gerechtsdeurwaarders. “Wij kijken bij iedere zaak naar de haalbaarheid van de vordering. De kans op succes bespreken we altijd vooraf met onze cliënten. Want je kunt nog zoveel gelijk hebben, nog zoveel recht op terugbetaling van een geleend bedrag, maar als de andere partij niets heeft, dan levert je gelijk je weinig op”, aldus Jeroen Schutte, directeur bij VS&M Juristen, die op bijgaande foto door SUNS Amerikaaan Lavonte Dority wordt geflankeerd.

VS&M Juristen adviseert zijn cliënten altijd vanuit die haalbaarheid: kan het procederen je wel iets opleveren? Soms is het dan – hoe zuur dat ook is – toch beter om het er dan maar bij te laten.

De stap naar VS&M Juristen is laagdrempelig. In de eerste plaats vanwege de lagere kosten, ten tweede omdat de juristen van VS&M het juridische traject van begin tot eind oppakken, tot en met de gang naar de rechter en de tenuitvoerlegging van het vonnis aan toe.

VS&M JURISTEN
Middenweg 166a
1782 BL Den Helder
Telefoon: 0223 - 627141

onderdeel van